طرز تهیه سالاد پانزانلا ایتالیایی خوشمزه
مواد لازم جهت تهیه سالاد پانزانلا
مواد مورد نیاز | میزان لازم |
نان تست مکعبی شده | ۳۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۵ قاشق غذا خوری |
سرکه بالزامیک | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زیتون بی دانه | به مقدار لازم |
گوجه فرنگی درشت خرد شده | ۷۰۰ گرم |
خیار متوسط | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
پیاز قرمز کوچک | ۱ عدد |
سیر | یک حبه |
طرز تهیه سالاد پانزانلا
جهت درست کردن سالاد پانزانلا ابتدا باید نان های تست را به صورت مکعبی در بیاوریم و سپس این نان ها را در داخل فر قرار می دهیم تا برشته شود. تمام مواد را در یک ظرف مناسب که گود نیز باشد با یکدیگر مخلوط می کنیم و روی آن را با سلفون می بندیم و سپس آن را حدودا به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم آمیخته شود. اکنون آشپزی شما به پایان رسیده است و می توانید این خوراکی خوش طعم و خوشمزه که در کشور ایتالیا بسیار هم طرفدار دارد را تزیین کرده و کنار خانواده میل کنید.
نکات مهم در تهیه سالاد پانزانلا
- برای زیبا تر شدن سالاد پانزانلا می توانیم خیار را بصورت راه راه پوست بگیریم.
- بهتر است از فلفل دلمه ای زرد استفاده کنیم تا سالاد رنگی تر باشد.
- نان تست را در آخر اضافه می کنیم تا آب مواد موجود در سالاد نان ها خمیر نکنند.
- در صورت تمایل می توانیم سیر را به سالاد اضافه نکنیم.