خداوندا مرا از کسانی قرار دِه که دنیاشان را برای دینشان میفروشند نه دینشان را برای دنیاشان. (دکتر علی شریعتی)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

آموزش صحیح طرز تهیه مسقطی

آموزش صحیح طرز تهیه مسقطی

آموزش تهیه مسقطی , طرز تهیه دسر مسقطی , مسقطی زعفرانی

طرز تهیه مسقطی

برای درست کردن مسقطی ابتدا حدود یک ربع نشاسته را در دوزلیوان آب سرد خیس می کنیم سپس در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم سپس روغن را به آن اضافه می کنیم بعد شکر را به آن ها اضافه کرده هل را نیز داخل موادمان می ریزیم توجه داشته باشید که بطور مداوم باید نشاسته را هم بزنیم تا گلوله نشده، به ته ظرف نچسبد. سپس زعفران را اضافه کرده و در آخر هم گلاب را اضافه می کنیم تا بوی گلاب از بین نرود توجه کنید که این مخلوط بیش از حد غلیظ نشود چون پس از خنک شدن بیش از حد خشک خواهد شد. تا حدی که خط قاشق روی آن باقی بماند و بوی خامی نشاسته از بین برود، کافی است حدود پنج دقیقه سپس با پود نارگیل و خلال بادام و خلال پسته و دارچین تزیین می کنیم.

نکات مهم در تهیه دسر مسقطی

  1. در تهیه این دسر بجای روغن از کره هم می توان استفاده کرد.
  2. مسقطی را می توان در رنگ های مختلفی درست کرد و به شکل زیبا سرو کنیم.
  3. می توانیم مسقطی را در ظرف های یکنفره تزیین و سرو کنیم.
  4. برای برش دادن مسقطی آن را داخل سینی مناسبی می ریزیم بعد از اینکه سرد شد آن ها را به شکل دلخواه برش می دهیم.
  5. اگر به مسقطی زعفران اضافه نکنیم به رنگ سفید در می آید

آموزش تهیه مسقطی , طرز تهیه دسر مسقطی , مسقطی زعفرانی

آموزش آشپزی ساده و دستور پخت مسقطی خوشمزه

آموزش تهیه مسقطی , طرز تهیه دسر مسقطی , مسقطی زعفرانی

دستور تهیه و طرز پخت مسقطی مناسب برای سفره های افطار

آموزش تهیه مسقطی , طرز تهیه دسر مسقطی , مسقطی زعفرانی

آموزش صحیح طرز تهیه مسقطی

امتیاز 3.00 ( 1 رای )